Volg het goede voorbeeld

Volg het goede voorbeeld

Ooit stonden Abel & Jet samen aan de wieg van de vloggende, bloggende, twitterende, instagrammende boswachters van Nederland. En steeds meer bedrijven ontdekken de medewerker als communicatiekanaal, als ambassadeur. Dat klinkt natuurlijk superleuk, maar hoe hou je controle, wat moet je wel posten en wat niet, hoe hou je het vol? Welk tekst werkt? Welk beeld gaat viraal?

Deze werkwijze begint bij strategisch houvast voor communicatieafdelingen en directies. In een aantal sessies ontwikkelen we samen een aanpak. Daarna gaan we het wel ook DOEN door de daarvoor geselecteerde medewerkers zo praktisch mogelijk te trainen en te begeleiden. We werken altijd met de voorlopers, de pioniers, de mensen die willen. Want goed voorbeeld, doet goed volgen.

Jouw Tim

Tim heeft geen woorden nodig. Tim is Tim. Wij zijn Fans van het Eerste Uur. Al vanaf het moment dat hij van school afkwam was Tim een deugniet met een camera. Van flauwe boswachter-humor ontwikkelde hij zich in het online profiel van de grootste groene kindervriend van Nederland. Elke organisatie heeft een Tim. Als je maar durft hem te vinden en de ruimte te geven. Wij helpen je jouw Tim vinden.