Impact met je campagne

Impact met je campagne

Wij gaan geen middelen maken op zoek naar een doelgroep. De knipselkrant met artikelen om te bewaren is iets van vroeger. We willen impact hebben. Onze campagnes helpen echt, brengen iets in beweging bij jou, bij je doelgroep. We gaan uit van de kracht van samenwerking. Altijd. Want met veel geld en reclames smijten is de makkelijke weg. Daar geloven we niet in.

Onze weg gaat over hobbels, langs creatieve de-tours met geweldig uitzicht en met heel veel kunst- en vliegwerk. Zodat uiteindelijk als een soort zwaan-kleef-aan iedereen die jij wil bereiken mee gaat doen. Daarbij zijn ook wij bereid om risico’s te nemen. We verrassen met een totaalpakket waarbij ook jij je handen uit de mouwen moet steken. Want impact maken, je doelgroep bereiken met jouw verhaal – dat doe je het meest effectief zelf. En wij helpen je.

Campagne Zorgpensioen

Of we Groen Pensioen wilde helpen met een campagne voor de zorgpensioenen. Want het pensioengeld van medisch personeel wordt tot op de dag van vandaag nog belegd in tabak, wapens en fossiele industrie. Ziekmakende industrieen dus. Dat is niet alleen paradoxaal, dat is ook nog eens vaak heel onduidelijk. Dus zetten we er een schijnwerper op. Groen Pensioen spit door alle portefeuilles heen van pensioenfondsen en maakt er een onderzoek van. Wij maken het onderzoek op, pluggen het verhaal bij de landelijke media (Trouw, nu.nl, ANP etc), maken een campagnefilmpje, een petitie. En dat alles met een oproep die uit de tenen van elke zorgmedewerker komt namelijk: STOP DAARMEE! Laten we het erover hebben hoe het wel kan.