Impact met je campagne

Impact met je campagne

Wij gaan geen middelen maken op zoek naar een doelgroep. De knipselkrant met artikelen om te bewaren is iets van vroeger. We willen impact hebben. Onze campagnes helpen echt, brengen iets in beweging bij jou, bij je doelgroep. We gaan uit van de kracht van samenwerking. Altijd. Want met veel geld en reclames smijten is de makkelijke weg. Daar geloven we niet in.

Onze weg gaat over hobbels, langs creatieve de-tours met geweldig uitzicht en met heel veel kunst- en vliegwerk. Zodat uiteindelijk als een soort zwaan-kleef-aan iedereen die jij wil bereiken mee gaat doen. Daarbij zijn ook wij bereid om risico’s te nemen. We verrassen met een totaalpakket waarbij ook jij je handen uit de mouwen moet steken. Want impact maken, je doelgroep bereiken met jouw verhaal – dat doe je het meest effectief zelf. En wij helpen je.


Campagne Exportsteun bothends

BothENDS is een bijzondere milieu- en mensenrechtenorganisatie die zich met een groot wereldwijd netwerk van partners werkt aan een wereld waarin iedereen een stem heeft. Zodat mensenrechten én de leefomgeving er beter van worden. En Nederland heeft als bezig handelsbijtje internationaal veel meer invloed dan je soms zou denken denkt. Zo staat onze overheid nog steeds voor 1,5 miljard euro garant voor fossiele projecten van Nederlandse bedrijven wereldwijd. Die steun zou ook naar gewoon duurzame projecten kunnen gaan. Dat is een kans dus van 1,5 miljard! We helpen BothENDS om het vierde kwartaal van 2021 deze fossiele exportsteun van Nederland in de etalage zetten. Juist ook omdat ze op de klimaattop (COP26) hier een side-event over organiseren. In de hoop dat Nederland deze noeste stap durft te zetten. We maken posters, een PR-media strategie, persberichten, memes, infografics, kernboodschappen, nieuwsbrieven en natuurlijk ook een mooi filmisch statement met Niels, het gezicht van de campagne:

Campagne Zorgpensioen

Of we Groen Pensioen wilde helpen met een campagne voor de zorgpensioenen. Want het pensioengeld van medisch personeel wordt tot op de dag van vandaag nog belegd in tabak, wapens en fossiele industrie. Ziekmakende industrieen dus. Dat is niet alleen paradoxaal, dat is ook nog eens vaak heel onduidelijk. Dus zetten we er een schijnwerper op. Groen Pensioen spit door alle portefeuilles heen van pensioenfondsen en maakt er een onderzoek van. Wij maken het onderzoek op, pluggen het verhaal bij de landelijke media (Trouw, nu.nl, ANP etc), maken een campagnefilmpje, een petitie. En dat alles met een oproep die uit de tenen van elke zorgmedewerker komt namelijk: STOP DAARMEE! Laten we het erover hebben hoe het wel kan.